ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

“Να βοηθήσουμε τη φύση”, το μήνυμα του Άγιου Βασίλη

Avatar
Written by ecoscience

Ο Άγιος Βασίλης αποκάλυψε τι θα ήθελε ο ίδιος για τα Χριστούγεννα, στο ετήσιο μήνυμά του.

Στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία, μια ομάδα από ξωτικά έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει τα 30.000 γράμματα που καταφθάνουν σε ημερήσια βάση εκεί, στην τελική ευθεία πριν από τα Χριστούγεννα.

Με αποστολείς παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου, κάθε γράμμα ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να αφήσει δώρα κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους ως ανταμοιβή επειδή επέδειξαν καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του έτους.

Καθισμένος στο δωμάτιό του, κι ενώ διαβάζει τα γράμματα, ο Άγιος Βασίλης αποκάλυψε τι θα ήθελε ο ίδιος για τα Χριστούγεννα, στο ετήσιο μήνυμά του σήμερα.

«Η φίλη μας η φύση αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και κάποιο καιρό και τώρα μπορούμε όλοι μαζί να της δώσουμε ένα δώρο, μπορούμε να βοηθήσουμε τη φύση. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα», είπε ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών λίγο προτού ανέβει στο έλκηθρό του.

Πηγή: thetoc.gr

About the author

Avatar

ecoscience

Το ecoscience.gr φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα σημαντικότερα portals περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και προσανατολισμού στο ελληνικό διαδίκτυο με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ευρύτερο τομέα της περιβαλλοντικής μηχανικής καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ορθής διαχείρισης των φυσικών πόρων.